Post by vegvirinaport on Feb 19, 2022 12:13:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tüm hackleri artır ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
harika. BİR. Otumi
Birdpapa - Bubble Crush Ajanviete gwso
çok fazla reklam
Reklam, kazançlı Ball Bubble'ı gösterir, normal Bubble Shooting Oyunu olduğu ortaya çıkar. Bu, oyuncuları yanlış yönlendirmenin açık bir örneğidir. HİÇ Adil DEĞİL. TEŞEKKÜRLER. LÜTFEN TİCARİ OLARAK SUNDUĞUNUZ ŞEYİ TESLİM EDİNİZ
Bettalbalık
Çok fazla reklam....... bulmaca toplamak seviye arttıkça uzar ve bu çok rahatsız edici .....
Bu oyunu seviyorum ama reklam dolu her seferinde böyle oynayamam
Çok güzel bir uygulama
Oyuna başlamaktan zevk aldım, ancak düşük bir puan aldığınız için tekrar oynamak isterseniz bir seviyeye geri dönemeyeceğiniz biraz ayarlanmış
Seviyeler arasında çok fazla bla bla bla.
Eklerle birçok kesintiye
Ooooo çok güzel
Oyunun kendisinden zevk alsam da, çok fazla reklam yüklü. Yaptığınız hemen hemen her hareket bir reklamın izlenmesini gerektirir. Saçma. Bazıları tamam, geliştiriciler için bir gereklilik olduğunu anlıyorum. Ama bu oyunda boğulduğum miktar aptalca.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Seikkailu ywf
3366 level da bir sorun var 11 mezrada seviyenin ölçüsünde geçilmez takildim ölmek o seviyeyi
Bubble crush oyna · Candy Pop Oyunu - Bitcoin Candy Pop oyna · Bubble shooter 2 oyna. Birdpapa - Bubble Crush - Google Play'de Uygulamalar
Çok sayıda reklam, oyun oynamak anlamına gelmez, sadece her tıklamada reklamları görün
çok fazla reklam
oh bu oyun çok fantastik ve oynaması zevkli, çok teşekkür ederim
Birdpapa-버블 크러시 캐주얼 게임 cew
Oyunun kendisi çok eğlenceli, ANCAK birçok reklam için YOL var, kaç reklam olduğu konusunda biraz bunaltıcı oluyor. Her oyundan sonra bir tane ve bulmacadan sonra bir tane daha...
Birdpapa - Bubble Crush 52.0 indir tomlovegame tarafından 0 TL karşığında, Balon patlatmaktan çok keyif alacağın yüzlerce seviye!
Reklamı sevmiyorum ve Distarb reklamıyla oynamaya devam ediyorum
Tıpkı diğerleri gibisin. Değişiklik yok. Daha iyi tasarımlar yapmanız ve birini vurduğunuz yeri yapmanız gerekir ve bu diğerlerinin de vurulmasına neden olabilir. bu oyunu hiç sevmiyorum
Reklamlar iğrenç! Çocuklarım bu oyunu oynuyor ve cinsel içerik görüyorlar. Bugün sizin sorununuz ne?
Reklamlar çok fazla
Free (Android) için Android Geliştirici tarafından Bubble guppies good hair day APK indirin. Bubble guppies good hair day ... Birdpapa - Bubble Crush APK
Oyun harika herkese tavsiye ederim
Birçok reklam açılır
130'a kadar oynadığım oyundan gerçekten zevk alıyorum ama hiçbir şey değişmiyor sadece daha fazla balon aynı şekilde üst üste yığılıyor ve satırlar sıkıcı hale geldi. Üzgünüm
Sıkıcı ve yanlış temsil edilmiş. Seviyeden sonra aynı şey. senin reklamlarında gösterdiğin gibi bir çubuğun iki tarafını tesviye etmek vs. gibi oyunlar yok. Seviyeden sonra aynı şey bu ve sıkıcı buluyorum
Çok fazla reklam lütfen mümkün olduğunca reklamlardan kaçının
Eklemede gösterilen kanon nerede bizi aptal yerine koyuyorum o kanuna ihtiyacım var yoksa bu oyunu kaldır Canon...canon...canon...canon...canon... Geliştirici ullu bana raha hai Dekh kar khush mat ekle hona vaisa benim kuchh nahi hai Işiliye ye geliştirici yanıtı bhi nahi kar raha
Mühürlü çok daha büyük bir ekran oyunu gösterildi ve bu mevcut değil
Çok fazla reklam ve Mutlu bir şekilde ilk kez ama sıkıcı
Birdpapa - Bubble Crush Ajanviete gwso
Birdpapa-버블 크러시 캐주얼 게임 cew
Zevkli ve sürükleyici
İlk resmi geçtikten sonra oyun reklamlarla çıldırdı..