Post by destterdursranli on Feb 16, 2022 14:29:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Můj účet je pryč, když jsem se přihlásil, hráči stále vidí moje auta, ale já svá auta z nějakého důvodu nevidím. Potřebuji svůj účet zpět, můžete to opravit? děkuji a proč jste to odstranili, když narazíte bloky, nefunguje to? Je to trochu špatné
Hra bývala zábavnější, ale nejsem příliš proti novým aktualizacím, kromě těžkých mikrotransakcí. Před chvílí jsem se však přihlásil a všechny moje nákupy a vozidla zmizely. Vím, že jsem se přihlásil se správným e-mailem, protože stále mám staré e-mailové účtenky z roku 2016. Když jsem tým kontaktoval, nemohli mi pomoci. Nemá cenu znovu brousit, zvlášť ne s tím, jak hra funguje nyní.
Miluji tuto hru, protože auto může létat, potřebujete jen vrtulník a kolečko je rychlé
Chtěl bych vám navrhnout, abyste se přihlásili do hry, jako ne na facebook, ale do hry, ale právě jsem ztratil všechny své nákupy, ale není třeba vrátit peníze, ok, zadejte přihlašovací údaje do hry a přihlášení na facebook děkuji 5 hvězdiček, děláte to skvěle.
Jestli mi to pomuze do pixel gun 3d .
Dobrá hra a můžete opravit něco ve hře, jako jsou chyby a ovládání ok
nejde připojit data ke google play !!!
Mechanika trysky je rozbitá, vraťte zpět staré ovládání trysky podobné posuvné liště plz Také klíče nelze na mém zařízení použít, protože zmizelo tlačítko na truhle s klíči
Za prvé, hra není ani tak dobrá a pak řekněme, že obrazovka načítání nikdy nekončí, musím hru ukončit a pokaždé se vrátit.
Nějakej vir.
Souhlasím s vámi ale pixel gun3D se mi líbí víc
Sksk
Ta hra má strašnou kvalitu seká se a to prostě nejde strašná hra doporučuji nestahujte !!!!!
pěkná hra, pokračuj v dobré práci! teď je problém ADS, na začátku hry a výsledky hry Přesnost odstřelovací pušky na odpadky v roce 2018 jsem u tohoto typu zbraně nikdy nechyběl, teď je to jako u hackerů (BAN EM PRO VĚTŠINU HRÁČŮ) Vídal jsem hráče stěžujte si na recenze, plz opravte pro mě a pro mě zpoždění, podle mého názoru to souvisí s reklamami, protože to spotřebovává poplatky za data pokaždé, když jsem jednu sledoval, A ZA JEDEN DEN DOSTANU 20 - 30 REKLAMY, ano, to je 10-15 her, opravte prosím
Ale bylo by lepsi kdybi se slo transformovat na letadlo a auto jako ve hre battle supremacy evolution a bylo by to super
Blocky Cars tank games, online Akční jra
Brachovi se ta hra líbí ale já si muslim ze jeho hovadina
Porad reklama hruza dam zmenu vozidla reklama dam ulozit reklama neco sem zapomel reklama dam uložit reklama omg
To je dobré h Hra se mi líbí tato hra usa je nejlepší
Celkově je to zábavná hra, je tu spousta hackerů a nový "anti cheat" není svět viděl jsem člověka, který měl nekonečné zdraví a přesnost a bylo to tak otravné, opravte to prosím a také v chatu, když jsem se právě připojil k lidem začal na mě spamovat Karen a bylo to tak otravné, takže prosím, aby slovo Karen bylo možné použít jen jednou.
Flying Muscle Car Robot Transform Horse Robot Game Nuotykių bjd
Neustále se mi objevují různé chyby, kdy se hra nenačte, po zhlédnutí reklam mi nebyly uděleny odměny za video a také jsem dokončil 3 zápasy, kde jsem 5krát zachytil vlajku a byl okamžitě odeslán zpět do hlavní menu bez placení. Miluji tuto hru, ale je opravdu otravná, opravte to prosím...
Zpočátku to bylo v pořádku, ale když jsem se pokoušel vytvořit auto, po lsti hraní na měřiče mi vždy řeklo blok uvnitř bloku!!
Tato nová verze je opravdu špatná Pravidla pro moje auto jsou lepší, protože pokaždé, když ztratím palivo, musím vystoupit, abych natankoval, a hráči mě zabijí, když se dostanu ven, protože odstřelovací puška je špatná a je hloupá, jako bych mířil na AFK hráč hlavou Střelil jsem mu do hlavy, ale kulka šla těsně vedle něj, je to opravdu hloupé, udělali z odstřelovací pušky jako z brokovnice, kulky se šíří nejdou přímo směrem a smažu to, protože vím, že to vývojář ani neopraví
tuhle hru jsem hrál od začátku byla to super krásná hra pak přidaly ale boj jenom postav a tím to uplně posraly když jsem pak chtěl hrát z autem tak na server byly 3hráči no prostě hrůza děs pak už mě to nebavylo pač ta hra strácela veškerej požitek. ale pokud někdo chce si zahrát od začátku tak doporučuju ale připravte si peněženky
I po letech, kdy jsem tuto hru znovu navštěvoval, je stále tak dobrá. Stejný hranatý styl, nesnaží se nic změnit, stejně jako to bylo, když jsem to poprvé hrál, když mi bylo 9
Tato hra je tak pěkná, proto dám této hře 5 hvězdiček, protože je tak pěkná, ale někdy je tato hra tak těžká, jen někdy, ale ohodnotím ji 5 hvězdičkami
Fff
Toto je nejlepší budovatelská hra, kterou jsem hrál. Je to hra, o které jsem přemýšlel (co se týče stavby aut), a než se nadějem, tak děkuji tvůrcům této hry. Vřele doporučuji tuto hru jakoukoli věc, na kterou si vzpomenete, mají ji jediným limitem (kromě počtu bloků) je vaše představivost
Tato hra je krásná A to je tolik tanků
Blocky Cars - 坦克游戏 動作 fimf
Je to zábavné, ale obrazovka načítání se stále zasekává na 11. Nesnáším to! I když jsem se ze všech sil snažil, aby byl internet silnější, nic nedělá, tuhle hru tak strašně moc nenávidím
Blocky Cars - 坦克游戏 動作 mkmy
zaplatil jsem peníze za coiny 2krát a nedostal jsem coiny, ale nabili mou kartu... zábavná hra, ale neutrácejte žádné peníze, protože je prostě ztratíte... dal bych této hře pět hvězdiček, ale v podstatě to trvalo 15 dolarů ode mě. Strávil jsem 10 pokusů získat jen coiny a pak 3,99 na "speciální kombinaci" jsem nedostal mince ani doplňky ani při nákupu.......
Stejně jako koncept se může na začátku zdát snadné vyhrát, ale jak budete pokračovat, objeví se mnoho P2W hráčů a mnoho chyb
Hra je úžasná, ale když se pokusím použít mechanický drapák, nic nezabere
Upřímně, stará hranatá auta, se kterými jsem hrával, byla fantastická, miloval jsem je. Ale tahle verze se mi nelíbí. Změnili téměř vše. Pokud se vám tato hra líbí, můžete se mnou nesouhlasit. Ale podle mého názoru byl originál nejlepší.