Post by destterdursranli on Feb 16, 2022 14:26:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art Of War 3:PvP RTS strateji ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art Of War 3:PvP RTS strateji IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Art Of War 3:PvP RTS strateji 2022 version ▞▞▞
AoW 3 piyasadaki en iyi RTS oyunlarından biri, grafikleri birinci sınıf ama oyun adil değil, Confederate direnişten çok daha güçlü. Genellikle kazanan oyuncular paket vb. alanlar oluyor. Ayrıca yeni birimler eklenmemiş, bu da sonunda oyunu çok sıkıcı hale getiriyor. Bu oyunu kurtarmak için geliştiriciler oyuna yeni birimler eklemeli ve oyunu adil hale getirmelidir.
Bakın sevgili dişli oyunları, çok hafif ışık ve bu da canım hikaye çöp ediyor. hikaye için bu kadar tutmamalı teşekkürler. Onun dışında bi de arkadaşlarımızla oynayabilmeliyiz
Bu oyun çok güzel
Ben mi yoksa bu oyun artık hacker dolu. Nasıl oluyor da oyuna sadece 5 dakika içinde lvl 3 silah alıyorlar? Sanki orduları çok sınırsız. Dev'in bu sorunları aşması gerekiyor. Google'da da bir sürü mod var.
sürekli görev yapıyor. Bi rahat birak ya
Şimdiye kadarki en kötü güncelleme, yönetimi indirmeyin, zaten parasını ödediğimiz yükseltmelerimizi kaldırın, şimdi aynı yükseltmeleri tekrar satın almamızı isteyin.
Güzel stratejik oyunlar arasında
İyi bir savaş strateji oyunu arıyordum ve buldum. Diğer oyunların çoğunda gerçek savaşları yapamazsınız, ancak bunu yaparsınız. Bunu seviyorum.
Bu kesinlikle zaman ayırmaya değer harika bir strateji oyunu. Ancak, campeighn'i çevrimdışı oynamak ve her zaman çevrimiçi olmamak çok güzel olurdu. İyi iş Dişli Oyunları.
Ben oyun hesabıma giremiyorum de e mail atıyorum oyundaki ismim "Kontrgerilla" nasıl gireceğim lütfen yardım edin.
Kazanmak için ödeme yapan bu rakiplere karşı tırmanmak için paraya ihtiyacım olduğunu anlayana kadar bu oyundan gerçekten keyif aldım. Tüm oyuncuların aynı temel istatistiklere sahip olmasını sağlamak için lütfen tüm YÜKSELTME SİSTEMİ ve YÜKSELTME PAKETLERİNİ KALDIRamaz mısınız? "League of Legends" gibi sadece görünümler satın alınabilir. Bu oyun gerçekten çok iyi ama uzun vadede devam etmek için her seferinde paraya ihtiyacınız var. Botunun yakında beni aptal gibi göstermek için "strateji" ve "daha iyi rakip" hakkında yanıt vereceğini biliyorum, sorun değil.
Karşılaştığınız oyuncular her zaman mevcut seviyelerinden daha deneyimli görünüyorlar ve diğer oyun modlarının kilidini açmak için gereken sıralamaya ulaşmak imkansız gibi çünkü diğer oyuncular ya kazanmak için para ödüyor ya da sizden çok daha deneyimli.
Ağ iyi olsa bile oyununuzun acıklı çalıştığını söylediğim için üzgünüm, wifi'de bazen internete bağlanamıyorum gibi bir mesaj alıyorum, bunun için birden fazla maçı kaybediyorum, lütfen çevrimiçi sorunlarla ilgilenin.
Güzel oyun bir sürü hediye yıllardır oynuyorum ve gerçek satın alma yapmadım ama yine de ilerleme kaydediyorum ve oynamaktan zevk alıyorum Gerçekten çok eğlenceli
Sadece para yatiranların kazanabileceği bir.Muharebe içinde takviye gerekli,kazanmak için.Takviye neyle alınır,tabiki parayla.Hic bulaşmayın,pisman olmayin.
bir mobilde rts oyun kıralı bir oyun ama bundan olsa olsa olsa olsa güzel olurdu çünkü benim elimdeki evim güzel gidiyor ama her şey değil o yüzden şundan dolayı benim için internetten belki de onu bulmak için değil...
Neden Yüklenmiyo amk
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi gerçek zamanlı strateji oyunu. bu benim deneyimim
Oynanış, kullanıcı arayüzü ve görseller harika ve direncin birim sayısı ve üretimde ciddi şekilde haksız bir avantajı olmasaydı 5 yıldızlı bir oyun olurdu. Ayrıca direniş helikopterleri aşırı güçlü. Durum böyleyken, bol miktarda hava ve kara savunmasına ve savunma kuvvetlerine sahip olmanıza rağmen, bir direniş rakibinin sizi kuşatmasını ve sizi pvp'de yok etmesini çok kolaylaştırıyor. İki fraksiyon ciddi şekilde dengesiz. Bunu dengelemek için federasyonun bir savunma bonusu olması gerekir.
Gerçekten piyasadaki en iyi RTS strateji oyunu AMA... Temelde bu, iki oyuncudan biri uçak yapmayı başarana kadar zamana karşı bir yarış. Sonra maç bitti. Uçağı tutan adam kazanacağından %95 emindir ve sadece maçı döndürmek için harcadığınız çabaya değmez.
Art of War 3: RTS Strategie Strategie iiw
Merhaba Dişli oyunları! Bu oyun çok şaşırtıcı ama sorun internet Bağlantısı Ama sorun değil, bu oyunu güncellersen daha iyi olurdu Teşekkürler!
Tbh bu oyunu çok seviyorum ama SÜPER BÜYÜK BİR SORUN var ve bu sorun yükseltiliyor, genel merkezin yükseltilmesi lv.5 BEŞ GÜN sürüyor evet beni BEŞ FREAKIN GÜNÜ duydunuz (savaşta yükseltme değil, menüdeki yükseltme),i bir üssü yükseltmek için beklemek için yeterli sabrınız yok. Çevrimiçi oynamak yardımcı olmuyor, çünkü maçın 5 dakikasında her seferinde 4 helikopter tarafından saldırıya uğruyorum. PLS BU BÜYÜK SORUNLARI DÜZELTİN
En son güncelleme, yeni birimler ve binaya ek olarak her şeyi yükseltmek için gereken zaman ve parayı iki katına çıkardı. Oyun her zaman kazanmak için para ödedi, ama şimdi yaklaşık 2 yıldır oyunu oynarken gördüğüm en kötü şey. Tüm topluluk sohbeti, birçok klanın en son nakit kapmada geliştiricilerle değişimi teşvik etmek için 1 aylık bir boykotu teşvik etmesiyle aynı şeyleri söylüyor. En yeni aşılmaz ödeme duvarı ile indirmeyin.
Oyun güzel arabaları yerleştirmişler, askere alınacakların her biri ayrı bir yere dağılıyor ve hedefleniyorlar, pvp bir dünyaya vs yaptırılıyorlar
Berbat bir oyun kesinlikle indirmeyin zaman ve çok sıkıcı sıkıcı bir oyun
Temel oyun dağıtım türünde bir oyun oynamanın tüm bileşenlerine sahiptir. Binalar ve birimler için yükseltmelerin yanı sıra. Görevler de eğlenceli. Şimdiye kadar her yerde iyi bir oyun. Aferin.
Oyun harika çılgın bir oyun 1 yıldır oynuyorum 😀😀😀😀😀
Bu oyun süper eğlenceli ve heyecan verici. Ancak oyunda bazı sorunlar var. Bunlar: 1. Bina tipleri. Üç tür bina vardır: savunma, üretim birimleri ve güç ve tedarik istasyonları. Keşke daha fazla tip olsa. 2. Savunma kulelerinde, diğer binalarda olduğu gibi, ikmal ve elektrik santralleri dışında herhangi bir seviye yükseltmesi yapılmamaktadır. 3. Haritalar küçüktür. 4. Görev sayısı. 5. Birim, bina ve kesir türü sayısı. Keşke daha fazla fraksiyon olsaydı
Ulan beden püüüüü. uygulama telefonda. Ancak oynamıyordum. Bir ara kesilmiş. Anlatması basit. tak buda. Sildim düzeldi. Sakın indirmeyin
Art of War 3: RTS strateegia Strateegia hrty
Yukleniyorda kalıyor
Art of War 3:RTS Diskarte Diskarte znp
Arkadaşlarla oynayabilmemiz için lütfen özel mod ekleyin bazen stressiz oynamak istiyorum her zaman sıralama modu çok sinir bozucu 24×7 odaklanmak zorunda
Yeni güncelleme tam bir saçmalık, neden yükseltme sayısını artırmanız gerekiyor 🤬, ödül sisteminiz hala zayıf, değişiklik yaptığınızı iddia ettikten sonra bile, paket satın alma maliyeti çok yüksek, sadece can sıkıcısınız.. .
Bu uygulamanın 3v3 ve 1v1v1 eklemesi gerekiyor Ayrıca daha fazla bina, araç ve birlik ekleyin ve ayrıca bu uygulamanın, göreve gitmeniz ve hepsinin kilidini açmanız gerekmeyen bina ve birliklerin hepsinin kilidinin açıldığı generaller gibi olmasını diliyorum ve tek yapman gereken onu yükseltmek çünkü bu sıkıcı sen geliştirici!
oyun tam türkçeye çevirmemiş yetenek ve bilgi bilgileri hep ingilizce.
Bir süre önce sahip olmak çok güzel, Ama güzel ve iyi bir Direniş konferansına güzel bir iyi ben.
Bu harika bir oyun, ayrıca bu oyunu güncellemek için altın alma şeklini seviyorum, çoğu oyun böyle değil, ama tüm verilerimi kaybettim, bu yüzden şimdi tüm görevleri tekrar oynamak zorundayım Ps oyunda emdim her neyse
Oyun oldukça iyi ama her harita çok küçük ve her görevde üssümü tekrar tekrar inşa etmem gerekmesi ve agonist düşmanı uygulamak için eğlenceli stratejik hilelerin olmaması çok can sıkıcı.
Oyun SLS sevenlere onerim ama garargahstirmeai cok suuyor ardindan bazi asker tiplei uzun gibi nukleer bir seyler eklense veya transport helikopteri 1 tank ve 5 6 asker tasiya bilse cok guzel sevgilerle
Komuta ve fethet mobil böyle olmalıydı, bir telefonun sınırlarını hesaba katan harika bir oyun, tek şikayetim, biraz çatışma yapmadan önce görevleri oynamanız gerektiği, açıklamamız gerektiğini anlayabiliyorum. sıradan bir oyuncuya rts'nin nasıl çalıştığını sorabilir, ancak benim gibi deneyimli biri bu ilk birkaç görevi sıkıcı bulacaktır, belki uygulamanın ilk açılışında kişinin rts oyunu oynayıp oynamadığını sorabilir
En iyi strateji oyunları Bize maçın başında daha fazla fon ve sonunda daha fazla zaman verin.
Mavi Takım (konfederasyon) için adalet istiyorum çünkü PVP savaşında kırmızı takım kendilerini kara zekalarını kullanarak savunabilir ama peki ya mavi takım lütfen yapamazlar ama sadece kara zekasını kaldırabilirler bu iyi değil sadece ben Konfederasyondaki her oyuncu değil hepsi sorunla karşı karşıyalar biliyorum mavi takımın gelişmiş silahları var lütfen bir şeyler yapın pvp savaşında kara zekası yüzünden sorun yaşıyorum plz zihinleri algılayan ve mayınları kaldırabilecek özel bir drone getirin
Oyun acilmiyor guncelleme istiyor .ama guncelleme yok
şimdilik kampanya güzel. Çok oyunculuyu denemedim ama en azından hikaye iyi. hikaye bilgisinde olduğu gibi biraz daha ilginç olabilir ama yine de iyi. Böyle bir oyun bekliyordum, bu yüzden bizi hayal kırıklığına uğratmayın. zaman geçtikçe derecelendirmemi değiştirdiğinizden emin olun, ancak şimdilik ona bu konuda henüz 3 anlamda bir fikir veremiyorum.
Bunu iki yıldıza eklemeliyim, oyun genel olarak iyi ama bunun, özellikle çok oyunculu savaşlarda kazanılan bir tür oyun olduğu gerçeğinden hoşlanmıyorum :/
Sakin yüklemeyin telefonunuzda bos yere program çalisiyor
Art of War 3:RTS strategy game Strategy rmjb
Uzun yıllar boyunca rts oynadım. westwood studios tarzinda bir oyun ararken bu mucizeyi geliştirdi. pve ve pvp var. iyi bir işletme ve yazılımı bir araya getirdi. veri saglam görünmekte. oynayin derim.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркади fml
Burada mikro yapmak neredeyse imkansız. Birimler komutlara çok büyük gecikmeyle tepki veriyor. Ayrıca çok fazla yükseltme. Saatlerce ve sonraki günler beklemeniz gerekiyor. Sonunda beni bu oyundan ayrılmaya zorlayan şey denge ile tamamen saçmalık. Gerçekte, roket öğle yemeği ile lehimlemenin, ağır makineli tüfek ve roketlere sahip askeri helikopterlere karşı şansı yoktur. Bu oyunda tam tersi. Tanklar ve helikopterler için gelişmiş yükseltmeler yapabilir ve 1 atışla ölmesi gereken bazı roket salmalarına kaybedebilirsiniz.
Bu oyunu seviyorum. Birkaç aydır oynuyorum ve bence harika. Yine de birkaç sorunum var. AI çarpışma moduna karşı bir oyuncu görmek istiyorum. Bu size yeni strateji ve taktikleri test etme şansı verir. Ayrıca bu kadar az kampanya yıldızı için verilen kredi miktarının da düşürülmesini istiyorum. Sadece yirmi yıldız için 105 krediye ihtiyacım var. Bence bu biraz fazla.
Güzel bir oyun bütçesi güzeldir