Post by ciannamimtiho on Feb 5, 2022 16:33:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi više sve ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Za sada mi se sviđa, ali sam malo umorna
Imala sam problema s dijamantima💎💎💎i ni sa čim drugim. Ali aplikacija je dobra za igranje, počevši od nje je jednostavno, ali neke aftar razine igranja nisu jednostavne za igranje. Za vrijeme prolazi aplikacija je tako lijepa 👌👌👌 Volim se igrati s ovom aplikacijom. Reći ću vam da je dobra stvar da prijatelji preuzmu ovu aplikaciju u zaključanom stanju, dosadno nam je, pa za vrijeme preuzmite ovu aplikaciju
Dobro je, ali razine su preteške...
Kada znate da kada ste u prednosti u igri, oni se pojave i kažu kupujte kupce. To stvarno nije pošteno.
uživajte u ovoj igrici, ali puno reklama...
Sjajna grafika! Zabavno i izazovno! Volim igre s kuhanjem.
Vrh
To je dobra igra, pogotovo kada vam je dosadno, lako je sasvim razumljivo i ponekad može biti izazovna.
Skinuo sam ovu igru i prestala se igrati nakon razine 6. Jako mi se sviđa igra, ali je jako neugodno što se neće nastaviti😡😡. Molim vas, učinite nešto po tom pitanju.
Nije dobra igra
Odlična igra, ali se stalno ruši.
Malo je brz, drži mi prste okretnima
Crazy Chef: Food Truck Game Arkādes spēles jspu
Cooking Sizzle: Master Chef Symulacyjne nkvf
To je dobra igra kada vam samo prolazi vrijeme.
vrlo dobra igra u kojoj možete proći vrijeme dok igrate
Sviđa mi se grafika i da nije potrebno vječno da se izazov ubrza!!!!
🥰🥰🥰🥰😘
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation new
Cooking Sizzle: Master Chef Simulasi fqw
Nema života dok još nema dodavanja.... Ali igra je previše gud me n moja sestra igra igru n mi r njoying... Sryy to say... Butt your life with add also pa ja preskačem jedan zvijezda...
Obožavam ovu aplikaciju, jako je podržavam
Inspirirao me za kuhanje
Zašto se ova igra ne preuzima
u početku mi se svidjela igra. ali kada je trebalo dugo, tipku za nastavak je tako teško pritisnuti. To je tako neugodno, nadam se da ćete ovo popraviti!
Nakon toga je dostupno samo 10 razina
Cooking Sizzle: Master Chef Simulácie xox
Vrlo zabavno i izazovno
Obožavam ovu igru, ali ne mogu čak ni prijeći na razinu 2 odmah. Stisnem igraj igra se vraća pa moram snimiti igru kako bih ponovo pokrenuo nivo 1 iznova i iznova
Zaista bih uživao u ovoj igri, bez reklama koje ometaju dok igrate igre..dođite i igrajte ovu igru kuhanja..mnogo razina za odabir..stvarno se sviđaju..hvala!
Nije tako dobro, ali srednje Nije loše
Da nije brzo dao bih pet zvjezdica
Život se ne napuni za 5 sati, a kamoli za sat. Otišao sam u krevet igrajući ovu igru u 12:52 probudio se u 6:17 i dobio sam jedan život .... čovječe prestani se igrati sa mnom..
Zanimljivo i pomalo teško prijeći razinu.
Pozdrav svima ova igra je stvarno dobra❤ . Odabrao sam ovu igricu jer mi se igra world travell toliko volim bts❤❤❤ jer mi se ova igra previše sviđa u igrici cooking madness world travell pa mi se i ova sviđa igra je ozam Ova igra je stvarno dobra igra,❤❤❤❤❤ ❤❤
Ne radi, to me ljuti i rastužuje
Cooking Sizzle: Master Chef سیمولیشن tsi